Prima Casa – Tot mai greu de accesat

vazut de:3.146

Problema au cei care au accesat un credit prima casa in euro chiar si acum doua luni deoarece regulile s-au schimbat iar acum pentru moneda euro conditiile sunt mult mai stricte si evident mai greu de accesat. Persoanele in cauza se plang de proasta coordonare a acestui program afirmand ca au pierdut mii de euro pe contracte si dosare depuse bancii dau nu au alta solutie decat sa reaplice pentru creditul in lei care, va deveni si el mai greu de accesat deoarece se va inregistra o cerere mai mare decat in anii anteriori.

Surse interioare precizeaza ca statul roman doreste sa...


schimbe programul prima casa cu noua casa, diferenta fiind ca in noul program cumparatorul sa isi poata achizitiona exclusiv o locuinta dintr-un cartier rezidential nou. Nu se stie daca aceasta propunere va fi aprobata dar cert este ca ar ingreuna si mai mult spre impozibil aprobarea unui astfel de credit.

Singura solutie momentan disponibila este accesarea unui credit pentru locuinta de la o banca doar ca trebuie sa aveti un avans de cel putin 25% din suma imprumutata. Aceasta solutie este momentan cea mai ieftina deoarece creditul in lei este mult prea scump.

Prima Casa 2019 – Conditii, aplica online >>CLICK AICI<<Completati datele dvs.:
Nume complet:

Email:

Telefon:

Judet:

Accepta termenii si conditiile: Abonare noutati:Biroul de Credit | Credit cu Buletinul | Credit restantieri | Credit istoric negativ