Oferte multiple pentru Prima Casa – Credit in Lei

vazut de:3.993

Odata cu schimbarea programului „Prima Casa” doar in Lei dosarele in asteptare ale clientilor au trebuit reverificate ceea ce atrage noi taxe. Un program total inutil as putea spune deoarece pe piata se gasesc credite mult mai ieftine , cei drept cu un avans mai mare dar fara a fi obligat sa deschizi un depozit bancar. Pana in acest moment Banca Transilvania pare sa fie cea mai aleasa varianta dovedind si in programul trecut oferte tentante. Si acum se lauda cu DAE de sub 6,5%, prima rată lunară la un credit de 253.000 de lei (echivalentul a 57.000 de euro) pe 30 de ani este de 1.603 lei. Suma totală de rambursat este de peste 536.600 de lei. Banca nu percepe marjă de dobândă la acest credit (formula este Robor la 3 luni + 0%), însă cere o taxă lunară de gestiune...


de 0,17% din soldul creditului. Banca Romaneasca , care este cu capital Grecesc a fost si ea printre cele mai alese in programul trecut epuizind plafonul intr-un timp foarte scurt.
BRD oferă un credit cu dobândă fixă în primii 7 ani ai creditului de 7%, la un avans de 15% şi de 6,6% pentru un avans mai mare. Banca mai percepe şi un comision de administrare a soldului de 0,05%. DAE pentru un credit de 253.000 de lei, cu un avans de 15% este de 8,3%, iar rata lunară este de 1.800 de lei.
BCR ofera pentru un avans de 15%: dobândă fixă de 6,25 %/an pe 3 ani sau dobândă variabilă ROBOR 6 luni + 1,9 %/an (DAE de 6,8%)

Atentie mare insa la costurile ascunse si la comisioanele de analiza a dosarului.

Prima Casa 2019 – Conditii, aplica online >>CLICK AICI<<Completati datele dvs.:
Nume complet:

Email:

Telefon:

Judet:

Accepta termenii si conditiile: Abonare noutati:Biroul de Credit | Credit cu Buletinul | Credit restantieri | Credit istoric negativ