Riscuri asumate in urma stergerii datelor din Biroul de Credit – Important 2018

vazut de:4.132

Stergerea datelor din Biroul de Credit este foarte simpla din 25 Mai 2018, insa efectul este cu doua taisuri. Daca o persoana a achitat toate restantele si creditele existente, nu mai exista motivul pastrarii datelor in baza de date si poate fi solicitata stergerea cu usurinta urmand pasii din acest tutorial http://solutiecredit.ro/imprumut-online/blog/situatia-personala-din-biroul-de-credit-2018-eliberarea-situatiei-online-scor-fico/ .

Situatii in care se permite stergerea datelor:
– daca au fost prelucrate ilegal
– daca nu mai sunt necesare
– daca o instanta decide asa
– atunci cand creditorul nu mai are niciun motiv legal...


sa le mai păstreze

De ce nu se recomanda stergerea datelor:
Odata cu stergerea datelor din biroul de credit dispare istoricul negativ, fapt pe care il doresc toti restantierii, insa odata cu stergerea istoricului negativ se vor sterge toate datele, astfel scorul FICO fiind 0 deoarece dispar si factorii pozitivi. Acest lucru poate duce la imposibilitatea acordarii unui credit, deoarece majoritatea bancilor si IFN-urilor se vor feri de astfel de situatii.

Recomandam completarea unei cereri de creditare pentru a incerca sa va gasim o solutie de creditare aici http://solutiecredit.ro/cerere-credit-persoana-fizica/Completati datele dvs.:
Nume complet:

Email:

Telefon:

Judet:

Accepta termenii si conditiile: Abonare noutati:Biroul de Credit | Credit cu Buletinul | Credit restantieri | Credit istoric negativ