Romanii au mirosit afacerile cu microferme

vazut de:3.979

Inca mai este mult loc pe piata spun specialistii pentru afacerile cu microferme in special pentru crescatoriile de prepelite. Ouale de prepelita au de 5 ori mai multa vitamina B1 si de 15 ori mai multa vitamina B2 fiind foarte preferate si recomandate catre dietetici.
O crescatorie de 250 – 300 prepelite ar insemna o investitie de 3000 – 5000 ron in functie de aparaturile, custile dorite si de distribuitori. Aproximativ dupa 10 luni...


investitia este amortizata total investitorul incepand sa adune profit, care este un minim de 1500 ron in situatia prezentata mai sus.
La fel ca in tarile dezvoltate tot mai multe persoane incearca sa isi dezvolte propria afacere pentru a nu mai fi nevoit sa depinda de un loc de munca.
Daca doriti sa deschideti o astfel de afacere sau daca deja detineti una si ne puteti oferi mai multe detalii asteptam mesajele dumneavoastra.Completati datele dvs.:
Nume complet:

Email:

Telefon:

Judet:

Accepta termenii si conditiile: Abonare noutati:Biroul de Credit | Credit cu Buletinul | Credit restantieri | Credit istoric negativ