Credit nevoi personale rapid la un IFN – Institutie financiara nebancara (Informatii utile)

vazut de:3.555

Institutiile financiare nebancare (IFN) sunt cunoscute pentru conditiile mult mai lejere de acordare a creditelor si concurenti destul de mari cu bancile insa si pentru costurile mai mari cu anumite comisioane, dobanzi mai mari etc. Cel mai cunoscut si la indemana IFN din Romania este Provident care din pacate a intrat pe piata cu o imagine negativa datorita „colectorilor de bani”.

Aceste institutii nu au un sistem rau insa din pacate oamenii nu citesc contractele inainte de a le semna (in majoritatea cazurilor) iar reprezentantii nu le explica in detaliu comisioanele si conditiile care vor trebui platite. Afirm ca nu este neaparat un IFN de evitat deoarece un om informat ar putea sa aiba o colaborare buna cu...


ei. De pilda un contract in care alegeti plata direct in contul bancar va scapa de vizita saptamanala a agentului provident (sau camatarului cum ii spun unii). Din pacate multi dintre noi aplicam regula ce face vecinul fac si eu; de aici si imaginea proasta.

Lista completa cu IFN-urile din Romania o puteti vedea AICI.

Pe scurt un contract citit, luat la cunostinta clauzele nu are cum sa creeze probleme atat timp cat stiti exact ce si cat va trebui sa platiti asa ca nu semnati fara sa cititi. Va stam la dispozitie si noi pentru orice intrebare legata de aceasta tema iar pentru un credit rapid IFN sau Bancar puteti face o cerere online AICICompletati datele dvs.:
Nume complet:

Email:

Telefon:

Judet:

Accepta termenii si conditiile: Abonare noutati:Biroul de Credit | Credit cu Buletinul | Credit restantieri | Credit istoric negativ