Cati bani pot imprumuta maxim – Credit nevoi personale [Metoda de calcul]

vazut de:3.054

Pentru a calcula suma maxima care o poate acorda solocitantului bancile folosesc o formula pentru a afla gradul de indatorare maxim al persoanei respective. Majoritatea bancilor au inceput sa ia in calcul si alte venituri ale persoanelor ca de exemplu bonuri de masa, venituri din afaceri, profesii libere. De retinut este faptul ca solicitantul trebuie sa aiba un venit stabil, un contract de munca pe o perioada nedeterminata cu venit peste 750 ron net (in cele mai multe cazuri) iar aceste venituri vor compensa venitul total. Veniturile de acest gen conteaza pentru majoritatea bancilor doar 75% si nu 100% cum este luat in calcul salariul.

Pentru accesarea...


unui credit persoana respectiva trebuie sa dovedeasca bancii prin documente specifice de la locul de munca venitul lunar total net (pe ultimele 3-4 luni la majoritatea bancilor) din care se va scadea intre 250 si 300 ron bani considerati necesar pentru nevoile esentiale (mancare, taxe, haine etc). Suma ramasa se va imparti la 2 in majoritatea cazurilor iar din acea suma se va scadea alte rate pe care le mai aveti lunare, daca exista.

Acesta este gradul de indatorare pe care solicitantul il poate suporta in acel moment si in functie de acest criteriu este calculata rata lunara.

Aplica acum pentru un credit rapid AICICompletati datele dvs.:
Nume complet:

Email:

Telefon:

Judet:

Accepta termenii si conditiile: Abonare noutati:Biroul de Credit | Credit cu Buletinul | Credit restantieri | Credit istoric negativ