Credite Bancare la domiciliu. Agentul Bancar se deplaseaza la tine acasa.

vazut de:1.476

Momentan fiind doar un proiect de lege ce asteapta sa fie aprobat, acest proiect prevede posibilitatea implementarii unui serviciu de creditare la domiciliu pentru majoritatea creditelor de catre banci. Creditele ipotecare nu pot fi contractate la domiciliu deoarece este nevoie de un notar si momentan sistemul informatic nu este pregatit pentru acest lucru. Acest serviciu va fi oferit daca Banca este de acord sa il implementeze si va avea posibilitatea sa ofere anumite pachete/dobanzi sau plafonarea sumelor creditate. Daca Bancile au pregatite partea soft pot oferi acest serviciu online folosind semnatura electronica, ceea ce ar duce la scaderea costurilor pentru Banca si posibilitatea de...


a oferi o dobanda mai mica.

Aceste servicii vin direct in concurenta cu produsele de creditare oferite de IFN-uri care de cele mai multe ori au costuri mai mari. In continuare insa cei care au restante in Biroul de Credit si nu se incadreaza la un imprumut bancar vor apela la serviciile IFN-urilor chiar daca costurile sunt de obicei mai mari.

Daca creditarea la domiciliu/online de catre Banci va deveni realitate, costurile cu personalul, spatiul, utilitatile se vor diminua ceea ce va duce in mod normal la scaderea dobanzii sau ale costurilor de acordare.

Daca sunteti in cautarea unui imprumut rapid, online accesati link-ul: http://solutiecredit.ro/cerere-credit-persoana-fizica/Completati datele dvs.:
Nume complet:

Email:

Telefon:

Judet:

Accepta termenii si conditiile: Abonare noutati:Biroul de Credit | Credit cu Buletinul | Credit restantieri | Credit istoric negativ