Ce este Biroul de Credit si scorul FICO? Informatii actualizate despre cum influenteaza aprobarea unui credit.

vazut de:1.064

Scorul FICO, care este defapt un numar intre 300 si 850 joaca un rol extrem de important in aprobarea unei solicitari de creditare. Cele mai multe Banci si IFN-uri resping automat un dosar daca scorul nu este peste valoarea dorita, acesta fiind minim 650 obtinut din interogarea mai multor Banci. IFN-urile acceta si valori mai mici insa creditorul poate sa faca si alte analize (verificarea veniturilor, verificarea posibilitatilor etc). Bonitatea clientului este stabilita si in functie de datoriile existente, costurile de trai etc.

Inainte de acordarea unui imprumut majoritatea...


Bancilor si IFN-urilor fac o verificare automata in Biroul de Credit si in baza de date ANAF pentru a obtine informatii importante despre viitorul client. Informatiile sunt folosite pentru a decide aprobarea sau respingerea dosarului de creditare.

Deoarece primim des intrebari despre acest subiect, am facut un videoclip pe intelesul tuturor despre Biroul de Credit si despre scorul FICO:Completati datele dvs.:
Nume complet:

Email:

Telefon:

Judet:

Accepta termenii si conditiile: Abonare noutati:Biroul de Credit | Credit cu Buletinul | Credit restantieri | Credit istoric negativ