TOP credite acordate de Banci si IFN-uri in 2021. Credite restantieri. Compara credite.

vazut de:1.286

Fie ca avem o nevoie urgenta, dorim sa achizitionam un automobil, un imobil, un teren etc., aplicarea la un credit aduce efecte in bugetul familiei in timp si trebuie sa fie o decizie corecta. La nivel national este impus un grad de indatorare, care de obicei nu trebuie sa depaseasca 40% din veniturile familiei sau ale persoanei care solicita imprumutul. Din veniturile totale se scad cheltuielile cu utilitatile, cu hrana, chirie daca exista, alte rate etc. iar din ce ramane se calculeaza rata maxima.

Exemplu: o familie are 2 venituri a cate 2500 lei, adica 5000 lei in total. Avannd doi copii minori in intretinere luam in considerare un total de 1200 lei pentru hrana, 700 lei utilitati, 1000 lei chirie si 500 lei alte rate. Familia din exemplul dat are in...


total 3400 Lei cheltuieli lunare din care ramane cu 1600 lei, bani pe care ii poate economisi sau pentru alte cheltuieli. Daca Banca sau IFN-ul accepta un grad de indatorare de 50%, familia poate solicita un imprumut care trebuie sa aiba o rata maxima de 800 lei/luna. Suma totala imprumutata cu dobanda poate sa fie 48000 lei deoarece creditele pentru nevoi personale se acorda pentru maxim 60 luni/5 ani. Daca se ia in considerare imprumutul ipotecar suma va fi mai mare.

Un imprumut afecteaza negativ bugetul familiei dar in cazul in care familia din exemplul de mai sus aplica pentru un imprumut ipotecar, inlocuieste plata chiriei cu o rata impactul fiind mult mai mic sau chiar 0.

Aplica acum pentru un credit online si vom gasi cea mai buna solutie: http://solutiecredit.ro/cerere-credit-persoana-fizica/Completati datele dvs.:
Nume complet:

Email:

Telefon:

Judet:

Accepta termenii si conditiile: Abonare noutati:Biroul de Credit | Credit cu Buletinul | Credit restantieri | Credit istoric negativ