Comparator credite IFN-uri pentru restantieri

vazut de:562

In Romania, IFN-urile sunt o sursa importanta de finantare pentru multe persoane care nu pot obtine credite de la banci sau alte institutii financiare traditionale. Acestea acorda de obicei credite rapide si accesibile pentru diverse nevoi financiare, cum ar fi achizitionarea unui autoturism, reparatii la domiciliu, achizitionarea de bunuri de larg consum sau plata unor facturi urgente.

IFN-urile (Institutii Financiare Nebancare) sunt institutii financiare care acorda credite si alte produse financiare in afara sistemului bancar traditional. Acestea sunt reglementate de Banca Nationala a Romaniei (BNR) si trebuie sa respecte anumite norme si reguli pentru a-si desfasura activitatea.

IFN-urile din Romania sunt diverse si pot fi clasificate in diferite categorii, cum ar fi IFN-uri specializate in credite de consum, IFN-uri specializate in credite pentru intreprinderi mici si mijlocii, IFN-uri specializate in credite pentru persoane fizice cu venituri mici, si multe altele.

Cu toate acestea, deoarece IFN-urile nu sunt banci, acestea pot avea dobanzi si comisioane mai mari decat bancile. Este important sa analizezi cu atentie ofertele de credit ale IFN-urilor si sa verifici dobanzile, comisioanele si alte costuri implicate, precum si sa te asiguri ca IFN-ul respectiv este autorizat si reglementat de BNR.

In Romania, exista o multime de IFN-uri care acorda credite si alte...


produse financiare. Iata cateva dintre cele mai cunoscute IFN-uri din Romania:

  1. Provident – Este una dintre cele mai mari si mai cunoscute IFN-uri din Romania, care acorda credite de consum cu o rata fixa de dobanda.
  2. Cetelem – Este o filiala a grupului BNP Paribas si ofera credite de consum, imprumuturi auto si carduri de credit cu o rata fixa de dobanda.
  3. Ferratum – Este un IFN specializat in credite rapide, cu un proces de aprobare simplificat si flexibilitate in alegerea perioadei de rambursare.
  4. TBI Credit – Este un IFN care ofera credite de nevoi personale si carduri de credit, cu o rata fixa a dobanzii si o perioada flexibila de rambursare.
  5. Viva Credit – Este un IFN care ofera credite de nevoi personale cu o rata fixa a dobanzii si o perioada de rambursare de pana la 60 de luni.
  6. Credit Europe Bank – Este o banca care ofera credite de consum, carduri de credit si imprumuturi pentru nevoi personale.
  7. Microinvest – Este un IFN specializat in credite pentru intreprinderi mici si mijlocii, cu o perioada de rambursare de pana la 60 de luni si o rata fixa a dobanzii.

Compara si aplica online la un credit potrivit nevoilor tale. Pentru detalii CLICK AICICompletati datele dvs.:
Nume complet:

Email:

Telefon:

Judet:

Accepta termenii si conditiile: Abonare noutati:Biroul de Credit | Credit cu Buletinul | Credit restantieri | Credit istoric negativ