Credite recomandate 2023. Detalii esentiale care trebuie citite inainte de a aplica la un credit.

vazut de:640

In ultimii ani, mai multe evenimente au fost marcate in istoria creditarii insa, ar trebui sa preluam esentialul pentru a invata din acele greseli. De la „credit cu buletinul”, produs de creditare prin care s-a dorit minimizarea documentatiei necesare in vederea aprobarii unui credit, am ajus la problema creditelor in franci elvetieni. Acum, cei care au credite, se confrunta cu cresterea ratelor datorita celor 2 indici ROBOR si IRCC care parca concureaza in a creste.

Ce trebuie sa ai in vedere inainte de a accepta un credit.
Un credit te indatoreaza pentru o perioada scurta sau lunga, in functie de perioada dorita, de aceea trebuie sa decizi daca este absolut necesar in acest moment. In primul rand ar trebui sa faci o lista clara cu toate veniturile tale sigure si cu toate cheltuielile la care sa adaugi 20% cheltuieli neprevazute. Recomandam sa alegeti...


o rata care sa nu depaseasca 50% din banii ramasi dupa acest calcul.

Ce credit ar trebui sa aleg in 2023?
Daca vorbim de un credit pentru nevoi personale, recomand sa alegeti un credit cu rata fixa pe toata perioada rambursarii si cu asigurare de viata. Rata va fi mai mare decat daca rata ar fi variabila insa, ramai protejat pentru toata perioada rambursarii creditului.

Banca sau IFN cu dobanda mica in 2023?
De obiicei Bancile au oferte mai avantajoase insa, nu este o regula. ofertele de creditare se fac dupa profilul clientului si in functie de suma dorita, perioada rambursarii sau alte criterii.

Doresti o oferta de creditare?
Nu te costa nimic sa ceri oferta din partea unui broker, chiar ai de castigat timp si de cele mai multe ori o rata mai mica. Completeaza o cerere online si te ajutam cu placere: http://solutiecredit.ro/cerere-credit-persoana-fizica/Completati datele dvs.:
Nume complet:

Email:

Telefon:

Judet:

Accepta termenii si conditiile: Abonare noutati:Biroul de Credit | Credit cu Buletinul | Credit restantieri | Credit istoric negativ