Polita RCA mai scumpa cu 40% si este in continua crestere

vazut de:2.518

In ultimele trei luni polita RCA s-a scumpit cu aproximativ 40% si este in continua crestere datorita noilor reglementari impuse.

Cele mai mari cresteri de preţuri fata de luna martie le-au operat societăţile Omniasig şi Uniqa care au majorat prima medie cu 52%, ele sunt urmate de Groupama şi Allianz Ţiriac cu câte 48% şi de Asirom şi Carpatica cu câte 44%. Dintre marii jucătorii Astra a crescut cel mai puţin preţul(43%) şi continuă să vândă cel mai ieftin. Topul preţuriloe medii la poliţa RCA arată astfel: Astra(231 de lei), Carpatica(250 de lei),...


Uniqa(290 de lei), Groupama(318 lei), Omniasig(367 de lei), Asirom(390 de lei) şi Allianz Ţiriac(417 lei).

Preturile sunt in continua crestere datorita faptului ca Autoritatea de Supraveghere Financiară a inasprit normele, firmele fiind obligate sa nu inregistreze pierderi mari pentru a putea plati toate daunele clientilor sai. O masura care a afectat si va afecta in continuare foarte mult pretul politei RCA.

BaniBanca.RO vine in ajutorul soferilor cu un calculator online care va prezinta toate ofertele de pe piata si pozibilitatea de a alege oferta cea mai buna, link-ul este aici > http://banibanca.ro/asigurare.phpCompletati datele dvs.:
Nume complet:

Email:

Telefon:

Judet:

Accepta termenii si conditiile: Abonare noutati:Biroul de Credit | Credit cu Buletinul | Credit restantieri | Credit istoric negativ