Sfaturi inainte de a lua un imprumut – Credit rapid

vazut de:3.309

Datorita diverselor datorii sau probleme personale oamenii ajung sa imprumute tot mai mult bani ceea ce inseamna ca ei consuma mai mult decat au. In acest articol vom incerca sa va prezentam cateva aspecte pe care trebuie sa le aveti in vedere inainte de a contracta un credit pentru a nu pune in pericol viitori familiei si pentru a nu intrautati situaita financiara si mai rau.

In primul rand trebuie sa luati in calcul ce suma doriti sa imprumutati si cum o puteti returna, cat va puteti permite lunar sa restituiti bancii. Trebuie sa stiti ca suma imprumutata trebuie returnata alaturi de o dobanda mai mica sau mai mare. Un alt aspect care este foarte important e alegerea bancii care va ofera creditul, cereti toate detaliile dorite pentru a putea fi siguri de alegerea facuta. Cautati, comparati, alegeti sunt pasii pe care vii recomanda baniBanca.Ro .

La intalnirea cu un consultant al bancii...


sau la telefon puneti toate intrebarile dorite, cum ar fi :
Exista comision de deschidere cont curent?
Exista comision de administrare?
Ce dobanda va avea suma imprumutata?
Dobanda este fixa sau variabila ?
Exista comision de analiza a dosarului ?
Care sunt penalitatile in cazul in care ve-ti intarzia cu rata?
Ce garantii trebuie sa oferiti?
Care sunt conditiile returnarii mai rapide a banilor fata de perioada contractata?
De ce acte am nevoie, este credit doar cu buletinul ?
Am nevoie de giranti pentru suma imprumutate?

Raspunsul la aceste intrebar variaza in functie de venitul detinut si de suma imprumutata. Luati in calcul si partea neagra a situatiei adica, cazul in care nu va permiteti sa platiti ratele. Intrebati ce solutii aveti in acest caz.

Pentru o usurare a muncii dumneavoastra puteti introduce datele personale impreuna cu numarul de telefon >AICI< iar un reprezentant va reveni cu toate detaliile dorite .Completati datele dvs.:
Nume complet:

Email:

Telefon:

Judet:

Accepta termenii si conditiile: Abonare noutati:Biroul de Credit | Credit cu Buletinul | Credit restantieri | Credit istoric negativ