CEC Bank lanseaza creditul pentru construire in cadrul programului „Prima Casa”

vazut de:1.161

CEC Bank lanseaza creditul pentru construire in cadrul programului “Prima Casa”, dorind sa ofere clientilor sai persoane fizice posibilitatea finantarii lucrarilor de constructie a unei locuinte.

Prin contractarea creditului “Prima noastra casa” pentru construire in lei sau euro, beneficiarii programului pot construi locuinte in regim individual sau prin asociatii fara personalitate juridica constituite din minimum sapte beneficiari.

Clientii care acceseaza creditul “Prima noastra casa” pentru construire oferit de CEC Bank, beneficiaza de urmatoarele avantaje:
– durata maxima de finantare este de 30 de ani;
– banca nu percepe comisioane;
– perioada de gratie avantajoasa;
– grad de indatorare de pana la 70%, in functie de perioada de creditare si de nivelul veniturilor certe totale, cu caracter de permanenta;
– posibilitatea obtinerii unui card de credit in baza analizei aceleiasi documentatii;
– posibilitatea utilizarii serviciului de Internet Banking pentru vizualizarea situatiei creditului (sold, dobanda, rate).

Conditiile de creditare sunt accesibile datorita posibilitatii de...


cumulare a veniturilor personale cu cele ale membrilor familiei si datorita gamei extinse de venituri acceptate: salarii, pensii, venituri din activitati independente, drepturi de autor, chirii, dividende, contracte de colaborare, venituri din strainatate.

Dobanda practicata de catre CEC Bank la creditele acordate in lei este ROBOR 3 luni + 1,9 p.p. iar la creditele acordate in euro este EURIBOR 3 luni + 4 p.p. Rata dobanzii se modifica trimestrial, pe toata durata contractului, in functie de variatia dobanzii de baza ROBOR 3 luni sau EURIBOR 3 luni, la datele de 1 ianuarie, 1 aprilie, 1 iulie si 1 octombrie. Dobanda anuala practicata la acest produs este de 9,17% pentru LEI, respectiv 4,78% pentru EURO.

Produsul dezvoltat de CEC Bank pentru Programul „Prima Casa” se doreste a fi o solutie avantajoasa de finantare atat pentru achizitia, cat si pentru construirea unei locuinte, fiind disponibil clientilor in intreaga retea de unitati a Bancii.Completati datele dvs.:
Nume complet:

Email:

Telefon:

Judet:

Accepta termenii si conditiile: Abonare noutati:Biroul de Credit | Credit cu Buletinul | Credit restantieri | Credit istoric negativ