Doresc sa construiesc o casa. Cand pot obtine un credit?

vazut de:834

Construirea unei case are de cele mai multe ori costuri mai mari decat cumpararea unui apartament, in primul rand suprafata fiind de obicei mai mare. Fiecare metru patrat construit inseamna bani de la constructie, finisare pana la mobilare. A construi o casa 100% folosind un credit Bancar nu se poate, deoarece Banca va percepe o garantie. Ar mai fi varianta unui contract cu constructorul si Banca, primind creditul treptat insa costurile vor fi mult mai mari atat ale creditului cat si ale constructiei.

Noi sfatuim persoanele care doresc...


sa construiasca, sa achizitioneze terenul dupa care sa construiasca casa in rosu. Acestea vor putea fi luate drept garantie de Banca, creditul fiind aprobat mult mai usor astfel.

Pentru achizitia terenului si constructia in rosu daca nu dispuneti de finante, se poate accesa un credit de nevoi personale, insa costurile vor fi mult mai mari.

Noi recomandam sa va calculati costul total la care sa adaugati 50% cheltuieli neprevazute.

Alegeti unul din produsele de creditare ale partenerilor nostri sau solicitati consiliere aici: http://solutiecredit.ro/imprumut-online/solutii-credit/

http://solutiecredit.ro/cerere-credit-persoana-fizica/Completati datele dvs.:
Nume complet:

Email:

Telefon:

Judet:

Accepta termenii si conditiile: Abonare noutati:Biroul de Credit | Credit cu Buletinul | Credit restantieri | Credit istoric negativ