Credit in lei sau in euro? – Studiu, sfaturi si informatii utile

vazut de:1.844

Oricine inainte de achizitionarea unui credit se intreaba ce moneda sa aleaga pentru a nu risca o rata mult prea mare. Alegerea monedei de creditare trebuie sa fie prioritar pentru client iar moneda aleasa trebuie sa fie facuta in functie de mai multe criterii. O greseala mare pe care o fac multi este alegerea unei monede diferite fata de moneda veniturilor sale iar inainte de alegere persoana in cauza nu face un studiu pentru a vedea fluctuatiile monedei.

Creditele in monede straine sunt mai atractive avand dobanzi mai mici dar exista riscul cresterii bruste iar daca persoana in cauza are veniturile...


in lei va avea mai mult de pierdut.

Un alt criteriu de alegere a monedei este perioada de creditare, un credit de nevoi personale pe o perioada scurta nu este foarte riscant in comparatie cu un credit pentru locuinta care poate fi contractat chiar si pe 35 de ani.

In concluzie un credit in euro este mai ieftin insa exista riscul deprecierii leului iar daca persoana in cauza primeste salariul in lei va fi dezavantajata; un credit in lei este mai scump insa este inlaturat riscul deprecierii monedei.

Pentru credit de nevoi personale puteti aplica la partenerul nostru OTP Bank AICICompletati datele dvs.:
Nume complet:

Email:

Telefon:

Judet:

Accepta termenii si conditiile: Abonare noutati:Biroul de Credit | Credit cu Buletinul | Credit restantieri | Credit istoric negativ