Top cele mai jucate jocuri online de strategie si RPG – Gratuite

vazut de:3.189

Acest business al jocurilor online prinde viata si in Romania, romanii de toate varstele in special intre 12 si 30 ani preferand aceasta relaxare. Ele sunt gratuite insa cei care doresc anuminte avantaje in joc sau sa treaca mai usor nivele pot sa cumpere monete ale jocului.

Cele mai recente si jucate jocuri online de strategie si RPG sunt:
World of Tanks – World of Tanks este un joc video online amplu multi-jucator prescurtat MMORPG (engleza: Massively multiplayer online role-playing game), dezvoltat de compania bielorusa Wargaming.net, infatisand in timp real mediul vehiculelor de lupta de la mijlocului secolului al XX-lea. Jocul e calificat de dezvoltatori drept un MMO-action, cu elemente de strategie si impuscaturi. Conceptul «World of Tanks» se bazeaza pe lupte cu tancuri pe echipe in regim jucator contra jucator.
INREGISTRARE >> AICI <<

Travian – un joc multiplayer online medieval ce pot fi jucat direct in browser.
Inregistrarea dureaza doar 30 de secunde si apoi vei fi...


inviat sa alegi poporul cu care-l vei conduce: Romani, Gali sau Teutoni.
Odata inregistrat vei afla principalele functii ale jocului Travian cu ajutorul unui tutorial rapid.
INREGISTRARE >> AICI <<

Drakensang Online – este primul joc online în faimoasa sagă Drakensang. Devino erou în această odisee şi salvează omenirea de la pericolele Lumii Celelalte.
INREGISTRARE >> AICI <<

The Settlers Online – The Settlers Online combina elementele de gameplay ale francizei The Settlers cu noi caracteristici imbunatatite pentru jocurile online. Jucatorii vor putea crea un oras nou si li se vor alatura celorlalte mii de jucatori pentru a crea bresle, pentru a face comert cu resurse si pentru a obtine si schimba bonusuri cu acestia; toate acestea pentru a crea un regat maret.
The Settlers este dezvoltat de Ubisoft Blue Byte
INREGISTRARE >> AICI <<

[Pentru inregistrare si pentru a juca jocurile apasati butoanele specifice fiecarui joc, lista este mereu actualizata asa ca reveniti pentru noutati!]Completati datele dvs.:
Nume complet:

Email:

Telefon:

Judet:

Accepta termenii si conditiile: Abonare noutati:Biroul de Credit | Credit cu Buletinul | Credit restantieri | Credit istoric negativ