Creditele in euro sunt tot mai scumpe – Riscuri si avantaje

vazut de:3.051

Tentinda unui imprumut in euro este mare deoarece dobanzile sunt mai mici si facilitatile mai mari dar daca venitul imprumutantului este in alta moneda exista riscul unei deprecieri a monedei sale, automat creditul devenind tot mai scump. In ultimele 3 zile moneda euro a avut o continua crestere apropiindu-se de 4,50 lei.

Cel mai mic nivel la care in 2013 a fost cotata moneda euro este de 4,30 lei minimul fiind atins in luna aprilie iar maximul s-a produs in iunie cand euro a fost cotat la 4,55 lei.

Un credit in...


euro aparent mai ieftin poate fi chiar o capcana pentru client daca nu detine un venit stabil in aceasta moneda. O solutie rapida in cazul unei aprecieri foarte mari a monedei creditului este refinantarea (o alta banca plateste creditul integral dupa care dumneavastra platiti bancii „2” o rata lunara aleasa de dumneavoastra).

Pentru credite rapide va recomandam sa introduceti datele personale AICI iar un reprezentant BaniBanca.Ro va cauta cea mai buna solutie pentru dumneavoastra GRATUIT! Dumneavoastra decideti daca o acceptati sau nu, introduceti datele AICI !Completati datele dvs.:
Nume complet:

Email:

Telefon:

Judet:

Accepta termenii si conditiile: Abonare noutati:Biroul de Credit | Credit cu Buletinul | Credit restantieri | Credit istoric negativ