Teapa credit bancar, IFN, imprumut prin notar – Forum, discutii, pareri, sfaturi [CLICK]

vazut de:3.866

Fiind in domeniu de ani buni, am auzit de foarte multe ori cuvantul „teapa”, scos din gura clientilor dupa o anumita perioada de la semnarea creditului. Daca vorbim despre imprumuturile prin notar de la o persoana fizica putem pune in discutie clauzele abuzive mentionate in contractul de imprumut.

In cazul Bancilor si in special al IFN-urilor o etapa importanta este citirea cu atentie al contractului de imprumut, pentru a intelege exact ce costuri implica. Va recomandam sa cereti sfatul unui broker inainte de semnare, va putem ajuta si noi telefonic/...


email (nr in pagina contact) absolut GRATUIT.

Unele IFN-uri au tendinta sa adauge anumite comisioane de acordare, lunare, de inchidere al creditului etc care trebuie mentionate in contractul de imprumut. Cititi cu atentie acest contract.

Din experienta anilor trecuti, am dedus ca majoritatea clientilor grabiti la cererea creditului ajung sa fie nemultumiti imediat dupa cateva luni de la acordare si incepere a platii ratelor.

In consecinta pot spune ca teapa inseamna de cele mai multe ori neatentia in momentul semnarii din partea clientilor.

Aplicati online pentru un credit aici: http://solutiecredit.ro/cerere.phpCompletati datele dvs.:
Nume complet:

Email:

Telefon:

Judet:

Accepta termenii si conditiile: Abonare noutati:Biroul de Credit | Credit cu Buletinul | Credit restantieri | Credit istoric negativ