Codul cvv2/cvc2 si 3D Secure al cardului – Unde il gasesc/ unde scrie, ce inseamna [Vezi AICI]

vazut de:3.566
Codul cvv2 cvc2 si 3D Secure al cardului Unde il gasesc unde scrie ce inseamna acest cod

Codul cvv2/cvc2 al cardului reprezinta un cod de securitate, un numar de verificare sau un cod de semnatura pentru tranzactiile online/ platile pe internet. Acest cod reprezinta o masura de securitate pentru a preveni eventualele plati neautorizate cu acest card.

3D secure – Este o metoda noua de securitate. Dupa autorizarea numarului dumneavoastra de telefon care se poate face la banca sau telefonic (in functie de regulamentul interior al bancii), dupa introducerea datelor cardului in cazul platilor online se va cere un cod suplimetar primit prin sms. Acest cod il primiti prin sms...


pe telefonul autorizat si trebuie sa il introduceti pe platforma comerciantului pentru a valida tranzactia. Atentie! Aceste mesaje vin informatic pe alta cale, nu ca sms-urile normale. Daca primiti mesaje normale insa mesajele bancii nu sunt primite este posibil ca o aplicatie din telefonul dvs sa impiedice acest lucru. Verificati aplicatiile noi instalate.

Unele carduri, cum ar fi cardurile Maestro nu au acest cod cvv2/cvc2. Ele poti fi folosite pentru plati online/ pe internet doar daca site-ul respectiv accepta carduri emise sub acest logo. In mod normal, comerciantii nu solicita CVC2 pentru Maestro.Completati datele dvs.:
Nume complet:

Email:

Telefon:

Judet:

Accepta termenii si conditiile: Abonare noutati:Biroul de Credit | Credit cu Buletinul | Credit restantieri | Credit istoric negativ