Tanar, doresc sa cumpar un apartament sau o casa. Cum procedez? Ce obstacole voi intampina?

vazut de:1.330

Fiind in situatia descrisa „Tanar, la 22 ani, venit minim”, dorind sa ofer economiile din jobul pe care l-am avut din liceu (vara) pana la facultate, drept avans pentru un credit imobiliar cu ipoteca, am intampinat cateva situatii pe care le voi expune mai jos. Desi pare imposibila creditarea unui tanar cu o suma asa mare, totusi am reusit acest lucru.

Completati o cerere online >>CLICK AICI<<

Cautand de mai bine de 1 an un apartament la un pret decent, sau macar o garsoniera ma gandeam eu pe atunci, am dat de un anunt „apartament, 2 camere, etaj 2 pret 28000 Euro”. Am pus mana pe telefon, am sunat insa am fost putin dezamagit deoarece numarul era defapt al unei agentii imobiliare. Am stabilit totusi o intalnire asumandu-mi si comisionul agentiei in cazul in care vanzarea se va concretiza, am negociat la sange oferind 24.000 Euro pentru acel apartament de 54.65mp total, 48 util. Vanzatorul...


ar fi acceptat insa la a doua intalnire am precizat ca voi oferi 9000 Euro avans, restul fiind credit bancar imobiliar, nu prima casa. Nu a fost de acord in prima faza, insa precizand ca este preaprobat creditul am reusit cumva sa cadem de comun acord.

A doua zi am si mers la banca solicitand o oferta concreta pentru cei 15000 Euro. Initial am vrut sa ofer doar 3600 Euro avans, restul sa fie credit insa nu a fost posibil. Dupa aproximativ o saptamana am fost sunat primind un raspuns pozitiv, fiind aprobata suma de 15.000E, urmand sa finalizez tranzactia.

Creditul a fost aprobat cu un girant (tatal), pe o periada de 15 ani. Perioada maxima a creditului a fost influentata si de vasta tatalui, ultima rata fiind la varsta maxima de 60 sau 65 ani, in functie de Banca.

Completati o cerere online >>CLICK AICI<<

Prima Casa 2019 – Conditii, aplica online >>CLICK AICI<<Completati datele dvs.:
Nume complet:

Email:

Telefon:

Judet:

Accepta termenii si conditiile: Abonare noutati:Biroul de Credit | Credit cu Buletinul | Credit restantieri | Credit istoric negativ