Cate credite Bancare sau IFN pot sa iau in acelasi timp?

vazut de:1.175

Nu exista un numar maxim de credite maxime acordate unei persoane in acelasi timp. Limita insa, este definita de gradul de indatorare; daca persoana solicitanta trece peste va avea nevoie de garantie materiala. Garantie se solicita si pentru sumele mai mari imprumutate, fara avans, pentru nevoi personale.

Completati o cerere online >>CLICK AICI<<

In acest an, exista o tendinta de crestere a creditelor acordate de banci. Statisticile BNR arata ca in februarie, creditele in lei acordate au fost mai mari cu 7,1% fara de aceeasi luna a...


anului anterior. Acest lucru s-a petrecut dupa o scadere de peste cinci luni.

In prima luna a acestui an, in ianuarie 2018, numarul restantietrilor a crescut cu peste 21.000, acest nivel fiind cel ai ridicat din ultima perioada. Raportarea este atat de la 31 de banci si 34 de IFN-uri.

De asemenea poate fi luata in calcul si refinantarea, diminuand astfel rata prin primirea unei oferte mai avantajoase sau maximizarea perioadei de rambursare. Astfel aveti posibilitatea de a solicita o noua suma.

Completati o cerere online >>CLICK AICI<<Completati datele dvs.:
Nume complet:

Email:

Telefon:

Judet:

Accepta termenii si conditiile: Abonare noutati:Biroul de Credit | Credit cu Buletinul | Credit restantieri | Credit istoric negativ