Banca Romaneasca decizie privind plata ratelor pentru credite, in situatia de criza CoronaVirus

vazut de:1.370

În contextul evoluției răspândirii virusului Covid19, Banca Românească a întreprins toate demersurile și a luat toate măsurile solicitate atât de autoritatea de reglementare și supraveghere, cât și de autoritățile publice în vederea protejării publicului și a propriilor angajați și pentru asigurarea bunei desfășurări a activității băncii.

Citeste tot: >>CLICK AICI<<

În ceea ce privește posibilitatea creșterii ratei de nerambursare, facem mențiunea că, în activitatea curentă a oricărei bănci sunt...


aplicate metode specifice de testare a unor situații excepționale care ar putea determina fie majorarea ratei de nerambursare, fie creșterea solicitărilor de retrageri de numerar, cu diverse scenarii de răspuns. În acest moment de exemplu, indicatorii de lichiditate ai Băncii Românești sunt la un nivel de patru ori mai mare decât cerințele minime, prin urmare suntem în măsură să onorăm solicitările de retrageri de numerar.

Citeste tot: http://solutiecredit.ro/imprumut-online/solutii-creditare/plata-ratelor-amanata-pana-in-luna-mai-in-functie-de-evolutia-pandemiei-perioada-se-poate-prelungi/Completati datele dvs.:
Nume complet:

Email:

Telefon:

Judet:

Accepta termenii si conditiile: Abonare noutati:Biroul de Credit | Credit cu Buletinul | Credit restantieri | Credit istoric negativ