OTP Bank decizie privind plata ratelor pentru credite, in situatia de criza CoronaVirus

vazut de:1.553

Legat de protecția personalului băncii, le distribuim colegilor din unitățile teritoriale și din sediul central măști și soluții dezinfectante, mănuși chirurgicale de unică folosință colegilor care lucrează cu numerar, îi informăm constant privind măsurile de prevenție recomandate de specialiștii din domeniu. Am limitat deplasările de business interne și externe, am încurajat comunicarea prin intermediul canalelor electronice disponibile și am recomandat colegilor care au călătorit în zonele afectate de coronavirus să lucreze de acasă, respectând protocolul oficial, transmis de autorități.

Citeste tot: >>CLICK AICI<<

Clienții băncii pot folosi dispozitivele cu dezinfectant, care exista pe front-desk, în toate...


unitățile din țară. În privința posibilei creșteri a întârzierilor la rambursarea creditelor și a solicitărilor de retragere de numerar din depozite și conturi: OTP Bank Romania are soluții și un plan bine structurat în cazul tuturor scenariilor și gradelor de severitate formulate și avansate de colegii din cadrul departamentelor responsabile. Totodată, vrem să ne asigurăm clienții de continuitatea activității bancare în cazul unor decizii de forță majoră la nivel național, atât prin intermediul serviciilor telefonice, care le vor permite clienților legătura directă cu angajații băncii, cât și prin intermediul serviciilor online.

Citeste tot: http://solutiecredit.ro/imprumut-online/solutii-creditare/plata-ratelor-amanata-pana-in-luna-mai-in-functie-de-evolutia-pandemiei-perioada-se-poate-prelungi/Completati datele dvs.:
Nume complet:

Email:

Telefon:

Judet:

Accepta termenii si conditiile: Abonare noutati:Biroul de Credit | Credit cu Buletinul | Credit restantieri | Credit istoric negativ