Restantieri in biroul de credit tot mai multi, 7000 persoane fizice in August [CLICK]

vazut de:1.580

Adaugarea in biroul de credit se face de obicei dupa informarea scrisa si in cazul in care restantele trec de 90 zile, indiferent de suma datorata. Valoarea totală a creditelor restante în lei ale populației și firmelor, înregistrată în luna august 2017, se cifrează la 5,77 miliarde de lei, în creștere cu 0,51% față de suma raportată în iulie 2017, iar restanțele la creditele în valută au urcat cu 7,4%, la 7,08 miliarde de lei (echivalent), conform BNR.

Solicitati o solutie de creditare online: http://solutiecredit.ro/cerere.php

Totalul creditelor în lei atingea, în august, 140,3 miliarde de lei (cu 1,3% peste valoarea din luna precedentă), din care 60,2 miliarde de...


lei erau sume contractate de către agenții economici și 76,3 miliarde de lei împrumuturi efectuate de populație.

Creditele în valută totalizau 91,989 miliarde, echivalent le, în august 2017 (cu 0,35% mai puțin față de iulie 2017), din care 46,08 miliarde de lei împrumuturi contractate de agenții economici și 43,18 miliarde de lei credite luate de populație.

Desi creditarea restantierilor este o procedura greoaie, in majoritatea cazurilor persoanele in cauza doresc un nou imprumut. Creditarea persoanelor cu restante in biroul de credit este aproape imposibila direct la banca, de aceea se apeleaza la un broker de credite. Pentru a primi o solutie de creditare, completati o cerere aici: http://solutiecredit.ro/cerere.phpCompletati datele dvs.:
Nume complet:

Email:

Telefon:

Judet:

Accepta termenii si conditiile: Abonare noutati:Biroul de Credit | Credit cu Buletinul | Credit restantieri | Credit istoric negativ