Incalzirea pe timp de iarna la un pret minim – Solutii

vazut de:1.840

Un cazan de încălzire este un cazan folosit pentru a produce apă fierbinte pentru un sistem de încălzire centrală. De obicei acest cazan este situat în clădirea încălzită, sau în apropiere, într-o centrală termică. Agentul termic produs de acest cazan este folosit de obicei și pentru a produce apă caldă de consum, cu ajutorul unui schimbător de căldură.
Ca orice alt cazan, el transformă prin ardere energia chimică a combustibililor în energie termică. În acest scop el este dotat cu unul sau mai multe arzătoare care întrețin în focar o flacără, căldura...


gazelor de ardere rezultate fiind preluată de apa care circulă prin țevi situate lângă pereții focarului sau în drumurile de gaze.

Centrale pe peleţi MATIX, EKO KARBON şi DUOX
Aceste cazane funcţionează continuu cu o singură încărcare de combustibil între 5-7 zile. Permit automatizarea completă a încălzirii, asigură aproape aceaşi autonomie ca şi centralele pe gaz. Sunt confecţionate din oţel de înaltă calitate, sunt dotate cu microcontroler ce poate comanda chiar şi 4 pompe de circulaţii independent.

Va recomandam aceste tipuri de centrale pentru a economisi bani considerabil si pentru a mari confortul casei.Completati datele dvs.:
Nume complet:

Email:

Telefon:

Judet:

Accepta termenii si conditiile: Abonare noutati:Biroul de Credit | Credit cu Buletinul | Credit restantieri | Credit istoric negativ