Cum se pot scoate reclamele de pe youtube – Tutorial

vazut de:5.241

De ceva vreme youtube afiseaza pe videoclipurile uploaderilor ce aleg sa monetizeze continutul, reclame care se pare ca sunt targetate in functie de mai multe criterii. Aceste reclame aduc profituri uriase companiei dar din pacate multa lume este deranjata de acest „fenomen” .

Pe partea financiara toata lumea este multumita, utilizatorul isi monetizeaza videoclipurile iar youtube are partea sa din venit. Problemele apar cand oamenii sunt deranjati de un internet sufocat de reclame publicitare, unii chiar...


alegand alte alternative cu mai putine reclame.

Din acest motiv au conceput o extensie pentru google chrome care se numeste “Youtube Options” . Din aceasta extensie se pot modifica toate optiunile dupa bunul plac, de exemplu daca doriti sa vizionati orice videoclip la calitate video maxima sau slaba, daca doriti videoclipuri curate fara reclame .

Va recomandam pluginul YTO care poate fi descarcat de DESCARCA AICI pentru a scapa de anunturile de pe youtube .Completati datele dvs.:
Nume complet:

Email:

Telefon:

Judet:

Accepta termenii si conditiile: Abonare noutati:Biroul de Credit | Credit cu Buletinul | Credit restantieri | Credit istoric negativ