Cum aplic la un credit bancar – Informatii utile si pasi de urmat

vazut de:2.737

In primul rand doresc sa precizez ca BaniBanca.Ro se ocupa de intermedierea acordarii creditelor bancare unor persoane fizice sau juridice fara a percepe o taxa pentru acest serviciu. Practic noi suntem parteneri cu mai multe banci clar evidentiate si va facem legatura cu un broker din orasul dumneavoastra (daca avem disponibil) pentru a va ajuta iar daca nu avem un broker va recomandam bancilor partenere.

Cum aplic la un credit online si comod?
Nimic mai simplu! Cererea de creditare se face online iar completarea dureaza mai putin de 3 minute. Dupa primirea cererii automat sistemul nostru selecteaza clientii care se incadreaza la un scoring bancar iar in maxim 48 ore puteti verifica online la ce banca sau la ce broker ati fost repartizat...


AICI.

Important! Clientul nu este obligat sa accepte oferta noastra!

Cand voi fi contactat dupa trimiterea cererii?
Colegii nostrii va vor contacta in functie de fluxul lor de lucru in maxim 48 ore lucratoare de la primirea cererii. Dupa contactul telefonic daca sunteti eligibil sunteti invitat intr-o sucursala apropiata pentru demararea dosarului asistat de broker. Pana la primirea banilor brokerul este dator sa va ajute cu intocmirea documentelor necesare.

M-am razgandit, nu mai doresc un credit!
Nici-o problema .. daca doriti stergerea completa a datelor dumneavoasta din baza de date trimiteti un mail la admin@banibanca.ro exprimand aceasta dorinta impreuna cu nume, telefon si CNP pentru a confirma datele iar acestea vor fi sterse.

Cererea de creditare se poate completa AICICompletati datele dvs.:
Nume complet:

Email:

Telefon:

Judet:

Accepta termenii si conditiile: Abonare noutati:Biroul de Credit | Credit cu Buletinul | Credit restantieri | Credit istoric negativ