Creditul de nevoi personale Nume-Prenume cu vacanta – Bancpost

vazut de:2.485

Acest credit de nevoi personale sea corda rapid cu o pre-evaluare in maxim 15 minute. Avantajul pe care il are fata de alte credite este personalizarea lui si pozibilitatea de a nu plati o luna rata in fiecare an (vacanta). Rata incepe de la 25 lei pentru fiecare 1000 lei imprumutati avand o dobanda care incepe de la 7.7% pe an. Comisionul de analiza al dosarului si comisionul de rambursare anticipata este 0.

Exemplu de calcul oferit de BancPost:
Pentru un credit de 15.000 lei pe 55 de luni, dobanda variabila de...


9,5%, comision de administrare lunar 0,41%, rata lunara este de 399 lei, suma totala de plata 20.404, DAE – 15,41%. Suma minima ce poate fi accesata este de 1.500 lei. Orice aplicatie pentru aceasta oferta va fi analizata conform politicii interne Bancpost si a reglementarilor legale in vigoare, in baza documentatiei standard si a nivelului de dobanda aplicabil profilului de client. Asupra nivelului de dobanda aplicabil profilului de client analizat pot interveni modificari, atat in sens descrescator cat si crescator.

Pentru a aplica la acest credit completeaza o cerere AICICompletati datele dvs.:
Nume complet:

Email:

Telefon:

Judet:

Accepta termenii si conditiile: Abonare noutati:Biroul de Credit | Credit cu Buletinul | Credit restantieri | Credit istoric negativ