Pot lua un credit ipotecar? Profilul bancar al clientului perfect!

vazut de:1.802

Un credit ipotecar reprezinta o alegere importanta deoarece actiunea se desfasoara pe o perioada foarte mare de timp. Creditele se acorda tot mai greu in special sumele mari deoarece multi clienti pica la scoring, un chestionar de selectie a clientilor cu criterii diferite de la banca la banca.

Aceste desi difera de la banca la banca au baza comuna, informatiile de baza. Dupa aceasta baza am observat ca un client care va trece sigur de acest scoring trebuie sa aiba peste 3000 ron salariu pe luna si sa nu fie casatorit sau sa aiba copii. Varsta este de asemenea foarte importanta, cei...


sub 25 ani nu se vor incadra in criteriile bancilor din cauza varstei.

Un credit ipotecar in suma de 35.000 euro vom avea o rata lunara de 173.16 euro. Venituri minime necesare: 1.597 lei. DAE este 5,53%, iar totalul de rambursat: 69.060,63 euro.

Mai exact formula clasica de calcul a banilor este venit minus 250 ron care sunt luati in calcul „de trai” iar rezultatul se imparte la 2 astfel gradul de indatorare fiind de 50%. In unele cazuri se accepta si un grad de indatorare mai mare insa acesa este cel folosit de majoritatea bancilor.

Aplica acum la un credit AICICompletati datele dvs.:
Nume complet:

Email:

Telefon:

Judet:

Accepta termenii si conditiile: Abonare noutati:Biroul de Credit | Credit cu Buletinul | Credit restantieri | Credit istoric negativ