Credit pentru nevoi personale cu ipoteca – Informatii despre imprumutul cu garantie ipotecara

vazut de:2.843

Garantia cu un imobil (casa/apartament) se face de catre banci in cazul in care doriti o suma mare de bani si venitul este mai mic insa in special este cerut de IFN-uri. Este o metoda de garantare a returnarii banilor iar in cazul in care persoana in cauza nu isi respecta contractul, imobilul va fi scos la licitatie pentru recuperarea datoriilor.

In mod normal banca sau IFN-ul isi va lua suma datorata de client urmand sa restituie restul sumei clientului insa in cele mai multe cazuri garantiile sunt vandute sub pretul pietei avand interesul sa vanda rapid pentru recuperarea urgenta a banilor.

Contractele de ipoteca sunt acceptate doar de grad 1 (sa nu mai existe alta ipoteca pe acel bun) de majoritatea bancilor si IFN-urilor insa pentru sume mai mici unele vor face exceptii.

Trebuie sa stiti ca nu veti putea garanta cu un imobil care nu poate fi asigurat (ex. casa...


din chirpici). Un credit cu garantie ipotecara atrage de asemenea costuri suplimentare (notariale, asigurare etc) avand obligatia de a asigura imobilul pana la returnarea banilor.

Avantajele unui credit cu garantie ipotecara:
– acordarea unor sume mai mari
– primirea banilor rapid
– imprumut fara dovada venitului
– imprumut chiar si pentru restantieri
– documentatie mai putina
– imobilul nu trebuie sa fie pe numele dumneavoastra insa aveti nevoie de acordul proprietarului/ proprietarilor

Dezavantajele unui credit cu garantie ipotecara:
– costuri suplimentare notariale si cu asigurarea
– riscul pierderii locuintei

Pierderea proprietatilor este valabila insa chiar si in cazul in care creditul nu este cu garantie ipotecara deoarece bancile vor trimite dosarul datornicului unor firme de recuperare. Aceste firme de recuperare vor pune sechestru pe salarii, pensii, proprietati, conturi pana la recuperarea banilor.

Cererile de creditare se fac online AICI

Cautari recente:Completati datele dvs.:
Nume complet:

Email:

Telefon:

Judet:

Accepta termenii si conditiile: Abonare noutati:Biroul de Credit | Credit cu Buletinul | Credit restantieri | Credit istoric negativ