Credit fara adeverinta de venit chiar si pentru rauplatnici – Informatii [Aplica AICI]

vazut de:30.785

Cele mai multe persoane care nu trec de scoringul bancar au restante la credite anterioare sau nu au un venit suficient de mare pentru a lua creditul dorit. Acest credit se adreseaza acestor persoane deoarece este o solutie alternativa mai scumpa insa acordarea se face usor cu minim de documente si in timp util. Poate fi numit si credit de urgenta datorita timpului scurd de acordare. Creditul poate fi folosit pentru orice nefiind nevoie sa justificati folosirea banilor, chiar si pentru refinantare sau achizitionarea unei masini, apartament, casa, mobilier etc.

Acest produs de creditare presupune garantia cu un imobil (apartament, casa) si este singura solutie de a accesa un imprumut de aceasta categorie de persoane (datornici, cu venit mic).

Perioada de rambursare este de maxim 5 ani perioada in care clientul poate sa aleaga cat sa plateasca lunar (minim 4% din suma care reprezinta dobanda). Cu cat este achitat mai mult din suma dobanda va scadea deoarece se calculeaza 4% din suma ramasa datorata.

Caracteristici:
– perioada de creditare maxim 5 ani
– garantie ipotecara
– se acorda maxim 25% din valoarea ipotecii
– imobilul nu trebuie sa...


mai fie ipotecat (in acelasi timp)
– dobanda este de 4% lunar + cat se doreste din suma datorata
– banii pot fi returnati oricand fara vreun comision

In consecinta acest credit este intradevar unul scump pe care nu oricine si-l permite de aceea trebuie sa luati in calcul aceste conditii.

Pentru a aplica la acest credit va rog sa faceti o cerere AICI si sa bifati dorinta unei garantii ipotecare!

Cautari recente:Completati datele dvs.:
Nume complet:

Email:

Telefon:

Judet:

Accepta termenii si conditiile: Abonare noutati:Biroul de Credit | Credit cu Buletinul | Credit restantieri | Credit istoric negativ