Credit cu buletinul 2015 – Forme actuale de creditare rapida cu documente putine [AICI]

vazut de:3.332

Dupa aparitia acestei forme de creditare „credit cu buletinul” bancile au inregistrat pierderi importante stopand sau chiar oprind definitiv acest program de creditare. Cererea fiind mare chiar si in 2015 unele IFN-uri au preluat aceasta metoda simplificand la maxim acordarea insa dobanda perceputa este uriasa. Concurenta fiind destul de mare si in acest domeniu unele au ales sa ofere imprumuturi FARA DOCUMENTE. Verificarea clientului se face doar dupa datele trimise (date din buletin) si dupa extrasul de cont.

Poate utila aceasta metoda de...


creditare insa de cele mai multe ori aduce probleme datorita dobanzilor practicate foarte mari si a comisioanelor.

O situatie alternativa si cu mult mai ieftina poate fi un card pentru cumparaturi sau descoperire de cont la cardul pe care se incaseaza salariul. Aceste sume pot fi tinute pentru nevoile neprevazute, cardul pentru cumparaturi avand doar un comision anual de administrare (daca banii nu sunt folositi).

Daca doriti o solutie completati o cerere online si va vom oferi o solutie potrivita. Completati cererea AICICompletati datele dvs.:
Nume complet:

Email:

Telefon:

Judet:

Accepta termenii si conditiile: Abonare noutati:Biroul de Credit | Credit cu Buletinul | Credit restantieri | Credit istoric negativ