Aplica acum online la noul card Banca Transilvania – Flying Blue [Info AICI]

vazut de:2.890

Cardul BT Flying Blue este un produs nou lansat de Banca Transilvania care ofera mai multe avantaje constand in gratuitati si reduceri. Cardul poate fi oferit in varianta Clasic si Premium.Pentru fiecare 4 lei cheltuiti se ofera intre 1.5 si 2 mile. La prima cumparatura se ofera un bonus intre 1000 si 2000 de mile.

Aplicati pentru acest card AICI – Cerere online

Avantajul acestui card este ca puteti cumpara de la comerciantii parteneri iar plata se va face in rate FARA DOBANDA!...


Pe langa aceste facilitati vi se ofera asigurare gratuita pe timpul calatoriei in strainatate si acces in salonul Business din Aeroportul Internațional Henri Coandă București și Aeroportul Avram Iancu Cluj-Napoca (cardurile Flying Blue Premium)

Milele bonus vor fi acumulate in contul Flying Blue si se pot utiliza pentru cumpararea de bilete avion, up-grade privind clasa de zbor, plata pentru bagaj suplimentar, cazare, închiriere mașină, plus alte produse și servicii la peste 100 de parteneri.

Aplicati pentru acest card AICI – Cerere onlineCompletati datele dvs.:
Nume complet:

Email:

Telefon:

Judet:

Accepta termenii si conditiile: Abonare noutati:Biroul de Credit | Credit cu Buletinul | Credit restantieri | Credit istoric negativ