Cel mai ieftin imprumut fara acte si garantii – Overdraft (Descoperire de cont)

vazut de:9.914

Cel mai ieftin imprumut dar si mai usor este retragerea peste suma existenta de pe card, optiune pe care o puteti cere functionarilor bancii. Acest serviciu al cardurilor de debit se numeste overdraft, in traducere descoperire de cont si este asemanator cardului de credit doar ca este acordat mult mai usor si nu are nevoie de acte doveditoare venitului.

De acest serviciu pot beneficia angajatii firmelor care primesc salariul lunar pe cardul de debit iar suma retrasa este de obicei echivalentul a 3 venituri lunare, dar exista banci care acorda si sume mai mari care se opresc pana in 5000 Euro.

Informatii utile despre overdraft :
– cel...


mai avantajos este sa cereti descoperire de cont aceleiasi banci unde aveti cardul (se poate si unei banci terte dar sumele imprumutate pot fi mult mai mici)
– trebuie sa complectezi formulare la banca pentru acest serviciu si o cerere catre angajator
– unele banci au taxa de administrare cont card dar sunt si banci care ofera acest serviciu gratuit (ex Banca Transilvania)
– unele banci percep taxa de emitere a noului card

Exemple de imprumuturi overdraft :

Banca      Overdraft      Dobanda (lei)
BCR max. 5000 E 20%
Raiffeisen Bank 3 salarii nete 27%
Bancpost 3 salarii nete 27%
CEC 3 salarii nete 14%
BT max. 3500 E 19%
BRD 3 salarii nete 32%

Cautari recente:Completati datele dvs.:
Nume complet:

Email:

Telefon:

Judet:

Accepta termenii si conditiile: Abonare noutati:Biroul de Credit | Credit cu Buletinul | Credit restantieri | Credit istoric negativ