Afacerile online merg tot mai bine – Unele valoreaza peste 1 milion de euro

vazut de:4.374

Cresterea magazinelor in ultimii ani este cu peste 30% fata de anii precedenti. Cel mai probabil investitiile mai mici fata de a deschide un magazin fizic si numarul mai mare de posibili clienti a adus aceasta uriasa crestere. Cert este ca si romanii incep sa cumpere din ce in ce mai mult online iar aceste magazine, afaceri pe internet merg foarte bine.

Cele mai multe firme de acest gen au sediul in Bucuresti sau in Transilvania. Dupa ce in anii trecuti (incepand cu aproximativ 2008) in Italia s-a inregistrat o uriasa crestere a comenzilor online acum se pare ca este randul romanilor sa dezvolte acest marketing.

Oricine poate sa isi faca o firma prin care sa deschida un site, o platforma utila si usor de folosit fiind shopmania. Cu o investitie foarte mica si un stoc de...


produse magazinul poate fi deschis.

„In Romania sunt multe magazine online care valoreaza peste 1 mil de euro. Un magazin online serios este unul care valoreaza peste 500.000 de euro”, a declarat Bogdan Colceriu.

O alta afacere online din care romanii fac intradevar bani pe internet este marketingul afiliat. Din moment ce sunt atat de multe magazine, concurenta este mare, producatorii au nevoie de publicitatea celor care detin site-uri , bloguri carora le ofera procent din vanzari. Multi romani castiga un salar decent deja din acest business.

Daca doriti sa porniti o astfel de afacere pentru a face bani pe internet va recomandam 2parale care este cel mai mare in domeniu. Va puteti face un magazin de haine, electronice, cosmetice, accesorii, bijuterii, vanzari de credite bancare si multe altele.

Pentru detalii va puteti face un cont AICICompletati datele dvs.:
Nume complet:

Email:

Telefon:

Judet:

Accepta termenii si conditiile: Abonare noutati:Biroul de Credit | Credit cu Buletinul | Credit restantieri | Credit istoric negativ