Alpha Bank decizie privind plata ratelor pentru credite, in situatia de criza CoronaVirus

vazut de:1.146

Alpha Bank spune ca va lua cea mai buna solutie de sprijin pentru clientii sai care au credite, adaptate in functie de situatia fiecarei persoane.

Citeste tot: >>CLICK AICI<<

„Exista solutii de amanare la plata a ratei creditului pentru clientii persoane fizice in contextul pandemiei COVID-19? In cazul in care te afli intr-o situatie de carantina institutionalizata / izolare la domiciliu ne poti...


contacta la info@alphabank.ro sau 0800 825 742.

Alpha Bank va lucra impreuna cu tine pentru a identifica cea mai buna solutie de sprijin, adaptata situatiei in care te afli. Analizam permanent situatia climatului economic, urmand a oferi solutii cu impact general in functie de evolutia acestuia”, se arata pe site-ul bancii intr-o rubrica intitulata „Intrebari frecvente in contextul Covid-19”.

Citeste tot: http://solutiecredit.ro/imprumut-online/solutii-creditare/plata-ratelor-amanata-pana-in-luna-mai-in-functie-de-evolutia-pandemiei-perioada-se-poate-prelungi/Completati datele dvs.:
Nume complet:

Email:

Telefon:

Judet:

Accepta termenii si conditiile: Abonare noutati:Biroul de Credit | Credit cu Buletinul | Credit restantieri | Credit istoric negativ