Stergerea restantierilor din Biroul de Credit – Conditii, Indrumare [Info]

vazut de:1.238

Peste 700.000 persoane sunt inscrise in Biroul de credit cu istoric negativ care fie au restante, fie au avut intarzieri in ultimii 4 ani. Aceste date au fost trimise catre Biroul de Credit de Banci sau IFN-uri.

Incepand cu 25 Mai, Biroul de credit va fi obligat sa stearga datele clientilor printr-o aplicatie electronica insa pentru acest lucru trebuie sa existe un motiv intemeiat.

Conditii principale pentru stergerea din Biroul de Credit:
– Daca...


exista restante acestea trebuie achitate
– Creditele in curs trebuie sa fie achitate integral

Daca nu mai exista motive pentru pastrarea datelor, acestea vor fi sterse prin solicitarea gratuita. Aplearea la firme care furnizeaza “servicii de stergere date din Biroul de Credit” poate fi costisitoare, nu garanteaza succesul si de obicei banii nu sunt returnati.

Daca considerati ca sunteti eligibil pentru stergerea datelor si doriti acest lucru, urmati tutorialul nostru: http://solutiecredit.ro/imprumut-online/blog/situatia-personala-din-biroul-de-credit-2018-eliberarea-situatiei-online-scor-fico/Completati datele dvs.:
Nume complet:

Email:

Telefon:

Judet:

Accepta termenii si conditiile: Abonare noutati:Biroul de Credit | Credit cu Buletinul | Credit restantieri | Credit istoric negativ