Diferenta dintre un Iphone 4 real si unul fake sau replica [Cum sa nu iei teapa]

vazut de:5.805

De ceva vreme orasele sunt invadate de „persoane care au pierdut la jocuri de n*roc si au nevoie urgent de bani” iar drept momeala intind un iphone pe care doreste sa il vanda urgent. Povestea nu este unica iar persoanele sunt mereu altele deoarece strabat toate orasele mari unde cred ca pot sa „dea lovituri”. Mare atentie la aceste persoane suspecte si va recomandam sa anuntati de indata autoritatile in cazul in care suspectati ceva. Telefoanele sunt defapt copii ieftine dar ce-i drept foarte asemanatoare la prima vedere. Toti cei intalniti de mine au incercat sa imi lase jucaria cat mai putin in mana pentru a nu suspecta ceva, ei profita de faptul caci pentru a desface carcasa unui iphone si a ajunge la baterie este nevoie de o surubelnita pentru a desface 2 suruburi.

Pentru a nu fi pacalit de aceste tentatii va recomandam sa verificati intotdeauna locul pentru mufe daca sunt identice, navigati cat mai mult in meniu si testati cat mai multe functii, un iphone contrafacut nu...


va avea toate functiile disponibile. Faceti poze pe care le salvati, daca telefonul le salveaza nu renuntati, intrati pe poza respectiva si actionati functia zoom pentru a vedea calitatea, daca este de 8mp. Verificati rotirea imaginii la miscarea telefonului si culorile daca sunt de calitate. Verificati siglele de pe spate iar la repornire fiti atent la tot ce se afiseaza. Testati aplicatiile existente in telefon, un iphone contrafacut va da erori, aplicatiile vor fi in alta limba cum ar fi chineza. Daca telefonul a trecut toate aceste teste cereti vanzatorului sa desfaca telefonul(in partea de jos are 2 suruburi) si verificati daca bateria este lunga (fata de un telefon normal la iphone bateria este mai lunga si mai subtire), verificati conexiunea printr-un mic cablu si un metal peste.

Acestea ar fi sfaturile noastre, aveti grija cand faceti o alegere. Va stam la dispozitie si cu alte sfaturi. Pentru intrebari gasiti mai jos posibilitatea de a comenta.

Cumpara acum un iphone 4 de la evomag AICI, nou si in siguranta!Completati datele dvs.:
Nume complet:

Email:

Telefon:

Judet:

Accepta termenii si conditiile: Abonare noutati:Biroul de Credit | Credit cu Buletinul | Credit restantieri | Credit istoric negativ