Cum scazi creditul Bancar sau IFN GRATIS. Centru de solutionare alternativa!

vazut de:1.102

De cele mai multe ori un proces cu Banca sau IFN-ul este pierdut de client, deoarece de cele mai multe ori cauza reclamata este semnata printr-un contract; mai exact 90% din procese sunt pierdute. Clientul semneaza de obicei fara sa stie anumite clauze fie pentru ca nu este familiarizat cu termenii respectivi, fie nu citeste contractul sau il citeste partial.

Putini stiu insa ca pot apela la un centru de solutionare alternativa a litigiilor in domeniul bancar daca se dovedeste ca a fost luata legatura cu banca si nu exista un proces activ intre client...


si banca. Astfel, de cele mai multe ori se pot ajunge la solutii avantajoase pentru clienti micsorand dobanda, timpul de rambursare, eliminarea anumitor comisioane etc.

Pentru consumator intreaga procedura este gratuita, platind doar curierul in cazut in care documentele necesita transport. Daca persoana isi angajeaza un avocat sau reprezentant, costurile vor fi de asemenea suportate de client.

Termenul unui centru de solutionare este mult mai scurt in comparatie cu termenul instantei judecatoresti, procedura este gratuita iar solutia este data pentru fiecare consumator in parte adaptata de la caz la caz.

Mai multe informatii: http://solutiecredit.ro/imprumut-online/blog/centru-de-solutionare-alternativa-a-litigiilor-in-domeniul-bancar-contact/Completati datele dvs.:
Nume complet:

Email:

Telefon:

Judet:

Accepta termenii si conditiile: Abonare noutati:Biroul de Credit | Credit cu Buletinul | Credit restantieri | Credit istoric negativ