Concurs Petrom – Colecția Reușite Românești [ Castiga o Dacia Logan ]

vazut de:1.980

In perioada 16 Septembrie 2013 – 15 Decembrie 2013 orice alimentare de la Petrom va aduce un bilet cu care puteti participa la tombola pentru un Logan. Au fost amplasate in majoritatea statiilor Petrom mese speciale dotate cu pixuri pentru complectarea taloanelor. Pentru a fi valid trebuie sa detineti un bon din saptamana curenta complectarii biletului de cel putin 50 ron.

In cadrul Promotiei se vor acorda 65 de premii, constand in autoturisme marca Dacia Logan Access in valoare comerciala minima de: 21,482 lei (fara TVA) fiecare.
Participantul trebuie să achizitioneze carburant in valoare minima de 50 LEI (valoare cu TVA inclus), in perioada 16 Septembrie 2013 – 15...


Decembrie 2013 primind de la personalul din statie 1 talon de participare la tragerea la sorti saptamanala, pentru orice tranzactie ce depaseste valoarea minima de 50 de lei, indiferent de valoarea finala de pe bonul fiscal.
Dupa completarea datelor, participantul depune talonul in urna prezenta in statia de distributie carburanti participanta la promotie ce va fi marcata cu denumirea promotiei „Castiga o Dacia Logan pe zi” si este destinata colectarii taloanelor participante. Participantul va depune talonul in urna din statia de distributie carburanti in care s-a efectuat achizitia, in aceeasi zi cu data bonului fiscal.
Perioada de desfasurare a Promotiei Petrom: 16 Septembrie 2013 – 15 decembrie 2013Completati datele dvs.:
Nume complet:

Email:

Telefon:

Judet:

Accepta termenii si conditiile: Abonare noutati:Biroul de Credit | Credit cu Buletinul | Credit restantieri | Credit istoric negativ