Baile Felix risca sa fie ras de pe harta – Guvernul a aprobat exploatarea gazelor de sist

vazut de:1.864

Mitinguri, strigate de nemultumiri si revolte urmate de referendum local din partea primarului localitatii Sinmartin pentru a impiedica instalarea companiei East West Petroleum Group sa exploateze gazele de sist din zona. Acest proiect a fost aprobat si intra in vigoare din 22 noiembrie afectand Periam şi Biled din judeţul Timiş şi Băile Felix din judeţul Bihor, zona sub care sta conform studiilor un balon de gaze.

Baile Felix detine o resursa foarte pretioasa si anume apa termala pe care se bazeaza hotelurile si pensiunile din zona. Aceasta apa are urmatoarele beneficii:
– Afectiuni reumatismale inflamatorii ( poliartrita reumadoida, spondiloza anchilozanta)
–...


Afectiuni reumatismale degenerative (spondiloza cervicala, dorsala si lombara, poliartroza)
– Afectiuni reumatismale abarticulare
– Afectiuni post-traumatice
– Afectiuni neurologice periferice
– Afectiuni neurologice centrale
– Afectiuni ginecologice
– Afectiuni asociate (boli de nutritie si metabolism, boli endocrine).

Folosirea acestei statiuni in scop turistic-medical ar aduce statului un profit mult mai mare daca ar investi in promovare si extindere dar se pare ca a ales expoatarea gazelor.

Tot acest paradis al bailor termale se va termina odata cu instalarea echipamentelor de forare, practic trebuie sa aleaga intre turism si gaze de sist. Vom urmari in continuare acest subiect, asteptam si mesajele/parerile dumneavoastra.Completati datele dvs.:
Nume complet:

Email:

Telefon:

Judet:

Accepta termenii si conditiile: Abonare noutati:Biroul de Credit | Credit cu Buletinul | Credit restantieri | Credit istoric negativ