Lucruri Gratis, Free Stuff – Donatii, ajutor, ofera si primeste obiecte fara bani [CLICK]

vazut de:1.579

Ce inseamna lucruri gratis/ free stuff Romania?
Deoarece toti avem acasa lucruri care nu ne mai sunt de folos, fie ele intro stare buna sau mai putin buna, de fiecare data se gaseste un nou proprietar care le va refolosi. Pentru acest lucru adaugati donatiile dumneavoastra >>CLICK AICI<<

>>Cauta lucruri gratis CLICK<<

Cum ajuta StrigaTare.Ro mediul si reciclarea?
Daca obiectele donate ajung la cosul de gunoi sau in centre de colectare, reciclarea lor devine costisitoare. De la transportul lor, sortarea si operatiunile de topire (dupa caz) procesul este foarte costisitor. In multe cazuri din pacate ele ajung in natura cauzand imposibilitatea reciclarii si degradarea naturii.

De ce...


sa adaug donatiile mele pe StrigaTare.Ro?

Echipa noastra incearca sa ofere cele mai bune conditii pentru a adauga lucrurile inutile. De asemenea ne preocupa in mod principal intimitatea dumneavoastra, putand dona anonim (datele donatorului vor fi confidentiale) iar dupa ce donatia s-a efectuat, posibilitatea de a inchide rapid postarea. Astfel nu ve-ti mai fi deranjat dupa ce donatia a fost efectuata.

Utilizarea platformei de donatie implica costuri?
NU, si asa va ramane. Platforma nu va implica costuri de utilizare. Dinpotriva, ne vom implica dupa posibilitatile existente in cazurile sociale.

Pentru mai multe detalii accesati site-ul de donatii: http://strigatare.ro/
Sau grupul facebook: https://www.facebook.com/groups/cereri.si.donatii.romania/Completati datele dvs.:
Nume complet:

Email:

Telefon:

Judet:

Accepta termenii si conditiile: Abonare noutati:Biroul de Credit | Credit cu Buletinul | Credit restantieri | Credit istoric negativ