Chirie sau rata in 2019? Comparatie, avantajele si dezavantajele unui credit pentru locuinta!

vazut de:1.641

Facand un studiu pentru cele mai mari orase ale Romaniei, am ajuns la concluzia ca un apartament cu 2 camere, intr-o zona medie a orasului costa in medie 40.000 Euro. Apartamentele situate la ultimul sau la primul etaj sunt cele mai ieftine.

Pretul unui apartament cu 2 camere, de inchiriat este in medie 200 Euro, in conditii minime spre medii, mobilat minimal in unele cazuri. Un apartament cu 2 camere mobilat, utilat mediu in conditii decente...


de trai trece de 250 Euro in principalele orase ale Romaniei.

Pentru achizitia unui apartament prin credit, in valoare de 40.000 Euro, avans 6000 Euro (15% minim), Banca Transilvania ofera o rata lunara de 173 Euro DAE 4,77%. La acestea se vor adauga costurile cu ipoteca (plata se face o singura data) si asigurarea locuintei (cost anual).

In concluzie, daca conditiile va permit si dispuneti de avansul necesar, o rata lunara este mai avantajoasa decat plata chiriei.Completati datele dvs.:
Nume complet:

Email:

Telefon:

Judet:

Accepta termenii si conditiile: Abonare noutati:Biroul de Credit | Credit cu Buletinul | Credit restantieri | Credit istoric negativ