Un credit te poate salva sau te poate ruina – Studiu de caz

vazut de:1.826

In cele mai multe cazuri, din experienta pot spune ca persoanele cu venituri mici si medii aleg sa aplice pentru un imprumut, in special cand se afla intr-un deficit financiar mare. Factori care influenteaza negativ situatia financiara:

1) Venitul mic
Un venit mic va ingreuna plata ratelor viitoare. Desi unele IFN-uri vor tinde sa acorde imprumutul peste gradul maxim de indatorare, acest fapt va ruina situatia financiara a persoanei sau familiei respective.

2) Existenta altor rate/ restante in biroul de credit
Daca o persoanal figureaza in biroul de credit cu restante sau gradul de indatorare tinde spre maxim, datorita altor rate, Bancile si IFN-urile...


care aproba imprumutul solicitat vor aplica o dobanda mai mare datorita riscului asumat suplimentar.

Forme de protectie a persoanelor:
1) Gradul de indatorare
2) Biroul de credit

Bancile sau IFN-urile care acorda imprumutul vor efectua o analiza a solicitantului in urma careia se va stabili care este riscul sa nu mai poata plati rata respectiva. In functie de aceste rezultate se va decide aprobarea sau respingerea dosarului.

Noi va recomandam sa efectuati o analiza proprie in care sa includeti toti factorii de risc inainte de aplicarea la un credit. De asemenea, va recomandam sa consultati si sfaturile echipei noastre, care au experienta in acest domeniu.Completati datele dvs.:
Nume complet:

Email:

Telefon:

Judet:

Accepta termenii si conditiile: Abonare noutati:Biroul de Credit | Credit cu Buletinul | Credit restantieri | Credit istoric negativ