Masa de Paste in rate – Romanii apeleaza la creditele bancare pentru sarbatori [Sfaturi, Aplica]

vazut de:2.623

In aceasta perioada tendinta de accesare a unui credit este mai mare in special pentru asigurarea unei mese decente pentru sarbatorirea Pastelui. Bacile au ramas insa inca retinute pentru imprumuturile rapide si fara garantii intorcand total spatele catre clientela datornica.

Problemele apar insa dupa sarbatori cand aceste credite trebuie platite. De ce sunt periculoase aceste credite? In primul rand un credit inseamna un consum mai mare decat isi permite persoana respectiva. Achizitionarea unui apartament de exemplu sau a unui automobil...


care va usura si va reduce costurile cu chirii, alte plati pentru transport etc va aduce beneficii insa accesarea unui credit incorect gestionat poate fi un pericol pentru returnarea banilor.

Va sfatuim sa va faceti un calcul al sumei dorite si sa luati in calcul cheltuiala lunara in plus cu rata. De asemenea consilierii nostri va vor ajuta in mod gratuit cu sfaturi si cu demersurile accesarii creditului dupa completarea cererii.

Pentru mai multe detalii completati cererea online AICICompletati datele dvs.:
Nume complet:

Email:

Telefon:

Judet:

Accepta termenii si conditiile: Abonare noutati:Biroul de Credit | Credit cu Buletinul | Credit restantieri | Credit istoric negativ