Credit nevoi personale – Acordare rapid si sigur imprumut

vazut de:5.732

Adaugarea unui sistem semi-automat de prescoring pe site-ul nostru nu face decat sa va aduca un plus de siguranta pentru aprobare. Prin acest sistem, daca datele introduse sunt reale noi va facem repartizarea bancilor iar brokerul va sti clar situatia dumneavoastra „scorul de credit”. Nu va putem oferi siguranta totala ca aprobarea va fi facuta la unele banci deoarece fiecare banca foloseste propria metoda de calcul avand criterii diferite.

Pentru a aplica la un credit bancar trebuie sa indepliniti conditiile minimale: venit stabil, fara datorii sau restante si varsta peste 25 ani. Cei care nu indeplinesc aceste conditii mai au o sansa la un credit IFN (mai scump) insa doar...


cu o garantie ipotecara (apartament, casa).

Acordarea rapida de credite se face in special de IFN (la banci dureaza in jur de 2-3 saptamani). Una din ofertele noastre de creditare rapida cu garantie ipotecara se acorda chiar si in 48 ore cu conditia sa aveti toate documentele cerute. Ele pot fi trimise prin mail (dupa ce faceti cererea va indrumam). Acest credit este un produs mai scump fiind dedicat persoanelor fara venit (nu il pot dovedi) sau cu restante la alte credite dar si pentru afaceri. Dobanda este de 4% pe luna din suma imprumutata + rata pe o perioada de maxim 5 ani.

Cerere credit online AICI



Completati datele dvs.:
Nume complet:

Email:

Telefon:

Judet:

Accepta termenii si conditiile: Abonare noutati:



Biroul de Credit | Credit cu Buletinul | Credit restantieri | Credit istoric negativ