Credit cu ajutor social, fara venit sau imprumut notarial fara venit [Info]

vazut de:4.019

Primita de mai multe ori pe adresa de email, am hotarat sa raspund public acestei intrebari deoarece am considerat ca acest subiect reprezinta o enigma pentru multe persoane.

Intrebarea adresata catre Solutie Credit NET:
1) „Persoanele care primesc ajutor social-fara sa aiba alt venit!-se pot imprumuta la o banca?”

2) „Buna ziua! Persoanele care primesc ajutor social-fara sa aiba alt venit!-se pot imprumuta la o banca pentru a-si rezolva niste probleme(au destule), dar fara sa le ia ANAF vreun leu,anul urmator, chipurile ca au realizat „venit”?
Va multumesc.”

3) „Nu trebuie decat sa te asiguri ca ai actul de identitate valabil si la indemana. Nu ti se va cere fluturas de salariu ori cupon de pensie, fiindca vorbim de un credit fara adeverinta de...


venit, la care este suficient doar buletinul”

In primul rand doresc sa precizez ca imprumuturile cu acte notariale nu sunt si nici nu au fost produse oferite de banci si IFN-uri, sunt imprumuturi intre persoane fizice si reprezinta o fapta ilicita de cele mai multe ori. Nu va recomandam astfel de contracte pentru imprumut!

Daca singurul dumneavoastra venit este ajutorul social, nu sunteti creditabil nici la banci, nici la IFN-uri. Unele IFN-uri insa vor trece peste acest criteriu si vor credita cu garantie imobiliara, insa acest lucru reprezinta de asemenea o fapta ilicita si pune in pericol consumatorul.

Din 2018 Bancile si IFN-urile nu vor solicita adeverinta de venit, insa se va face verificarea in baza de date a Biroului de Credit si baza de date ANAF.Completati datele dvs.:
Nume complet:

Email:

Telefon:

Judet:

Accepta termenii si conditiile: Abonare noutati:Biroul de Credit | Credit cu Buletinul | Credit restantieri | Credit istoric negativ