Cele mai rapide forme de imprumut – Bani rapid pentru nevoi personale [AICI]

vazut de:3.376

Imprumuturile de bani se impart in 2 categorii mari si anume: cu garantie sau fara garantie. Cele fara garantie sunt acordate in functie de venitul persoanei in cauza iar cele cu garantie in functie de valoarea garantiei.

Cele mai rapide imprumuturi sunt cele cu garantie deoarece se acorda chiar si pe loc in unele cazuri imediat dupa semnarea contractului. Aceste imprumuturi pot fi: ipotecare (ipoteca pe teren, casa sau apartament) sau tip amanet unde se pot valorifica diferite obiecte (tablouri, laptop-uri, pc-uri, aur sau alte obiecte pretioase) in functie de amanetul in cauza.

Si noi intermediem...


credite rapide oferind sume mici si mari insa termenul depinde de suma dorita, perioada, garantie, oras etc. Serviciile pe care le oferim noi sunt (Absolut Gratuite):
– Amanet auto (Doar pentru Bucuresti) se ofera 60% din valoarea masinii
– Credit cu garantie ipotecara – se ofera maxim 25% din valoarea ipotecata
– Credit IFN (diversi parteneri)
– Credit bancar – majoritatea bancilor importante ne sunt partenere (minim 26 ani, minim 800 ron venit, contract de munca pe perioada nedeterminata)

Pentru a primi o oferta de creditare va rog sa completati o cerere AICICompletati datele dvs.:
Nume complet:

Email:

Telefon:

Judet:

Accepta termenii si conditiile: Abonare noutati:Biroul de Credit | Credit cu Buletinul | Credit restantieri | Credit istoric negativ