Ce credit pot obtine cu venitul meu? Gradul maxim de indatorare bancar!

vazut de:9.163

Suma maxima care poate fi imprumutata este direct proportionala cu venitul persoanei respective. Pe langa alte criterii bancile stabilesc suma care va fi acordata clientului in functie de venit asigurandu-se ca persoana respectiva va putea plati rata pe tot parcursul creditarii. Gradul maxim de intatorare cum este denumit, este influentat de numarul membrilor familiei (cei in intretinere) pentru fiecare asigurand mini 250 ron (cheltuieli de subzistenta).

Pe scurt formula de calcul este venit minus 250 ron pentru fiecare membru. O familie cu un venit de 2000 ron, 2 membrii vor avea un venit recunoscut de banca de 1500...


ron. Din suma ramasa bancile vor accepta un grad de indatorare de maxim 50% (procentul poate fi diferit la unele banci) adica familia din exemplul de mai sus poate avea o rata de maxim 750 ron/ luna.

Pentru creditele in valuta se ia in calcul o consideratie de crestere a cursului de schimb cuprinsa intre 35,5% si 40,9%. Se vor mai lua in calcul si cresterea ratelor dar si eventualele diminuar a venitului astfel gradul de indatorare se va micsora la aproximativ 40%.

Aflati acum creditul maxim pe care il puteti imprumuta, cerere credit online AICICompletati datele dvs.:
Nume complet:

Email:

Telefon:

Judet:

Accepta termenii si conditiile: Abonare noutati:Biroul de Credit | Credit cu Buletinul | Credit restantieri | Credit istoric negativ